Ygårds Hus AS har vært samarbeidspartner og leverandør til RSA og RSA BIL i snart 20 år. RSA er importør av Suzuki og Isuzu til Norge, og RSA BIL er forhandler av Suzuki, Isuzu, Fiat og Alfa Romeo . RSA Bil har 11 forhandlere rundt i hele Norge. Dette er noen av produktene som Ygårds Hus AS leverer til RSA/RSA BIL: Tekstiler, Arbeidstøy, Uniformering, Beachflagg, Flagg til flaggstang, Gaveartikler, Premiering, Penner, Isskraper, Vognkortmapper, Drops, Bagger, Ryggsekker med mere.

Dette er hva Magne Aas Karlsen, Sales & Fleet Manager i RSA sier om Ygårds Hus AS:

«Vi har samarbeidet med Lasse Ygård i snart 20 år. Lasse har ett bredt kontaktnett og har alltid levert det vi har bedt om til riktig tid, og også løst det som har kommet av tidsmessige utfordringer.

Ygårds hus AS er en av våre mest serviceinnstilte, kreative og pålitelige leverandører på sitt felt.»

Ygårds Hus AS har vært stolt leverandør til Nopek Elektro siden 2002. Alle profileringsartikler som de har benyttet opp igjennom årene, har kommet fra oss.

Dette er hva Erik Nordmark, Daglig leder i Nopek Elektro sier om Ygårds Hus AS:

«Lasse har alltid levert kvalitetsvarer til avtalt pris og til riktig tid, og vi er meget godt fornøyd med hans engasjement og entusiasme som gjør at vi trykt kan velge han som leverandør til våre Profileringsartikler, samt gaver til ansatte. Vi kan på det sterkeste anbefale Ygårds Hus AS ved

Lasse Ygård som leverandør til andre firmaer.»

Erling Sande AS var en av de første kundene til Ygårds Hus AS, og vi har således et mangeårig samarbeid å se tilbake på. Erling Sande AS er importør av Suzuki båtmotorer, Suzuki MC, Arctic Cat snøscootere og ATV, Acess og Hisun ATV. Derbi og Peugeot mopeder og MV-Agusta motorsykler samt Peugeot elsykler. De er også distributør av båtmerkene Beneteau, Capelli, HR Boats, og Suzumar.

Dette er hva Pernille Engebretsen, Markedskoordinator hos Erling Sande AS sier om Ygårds Hus AS:

"Vi har samarbeidet med Lasse Ygård i mange år og vi bruker Ygårds hus som hovedleverandør av vårt profileringsutstyr. Ygårds hus yter en fantastisk service, har rask leveringstid samt et stort vareutvalg!"